اسراء مجددا از آزادیخواهان جهان خواست که در برابر خون هایی که هر روز با آتش نیروهای رژیم صهیونیستی در غزه بر زمین ریخته می شود، سکوت نکنند.
البحیصی ادامه داد: آمده ام تا داستان غزه را از تهران ادامه دهم و به ملتهای اسلامی و آزاد نزدیک باشم تا همه جهانیان در خاطرشان بماند که غزه هنوز سر بریده می شود پس ارسال پیام غزه به دنیا باید ادامه پیدا کند، لذا ما با شیوه های مختلف به این مسیر ادامه می دهیم، آمده ام تا راهی را که در غزه شروع کردم تا ایران ادامه دهم تا به نوعی از آگاهی داخلی در میان مسلمانان، اعراب و حتی آزادیخواهان جهان برسیم که با غزه ابراز همبستگی کردند.
هدی الموسوی خواهر شهید سید عباس موسوی دبیرکل اسبق حزب الله لبنان که در مراسم استقبال حضور داشت نیز به شبکه خبری العالم گفت: رابطه ما با اسراء رابطه ای مبتنی بر مقاومت، وحدت میادین و محور مقاومت است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد